Ще излъчват на живо концерта на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация

18:20, 19 апр 18 / Култура 25 586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Историческият концерт на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация на 21 април в зала “Арена Армеец” ще се излъчва на живо онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата, съобщиха организаторите. 5-часовото зрелище на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието.

Стриймингът ще стартира в 18:30 ч, а билетът за него ще струва 10 лв. Всеки желаещ може да гледа концертът в сайта на вокалиста на Хиподил – Светльо Витков.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни - “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама