Бельо Мандраджиев: На 15 май ВКТВ - Велинград ще е с нов шеф

17:10, 26 апр 17 25 841 Шрифт:
Автор:

По-малко от месец остава на управителя на общинското дружество ВКТВ - Велинград Йордан Нанов. Съвсем скоро той ще бъде сменен от нов управител, научи topnovini.bg. Както вече писахме, настоящият началник е виновен за забавянето на пробите на водата с уран, стана ясно днес след пресконференция на РЗИ-Пазарджик. Пробите са взети на 29 декември 2016 г., а са дадени за изследване в РЗИ на 19 април т. г., т.е. 4 месеца по-късно. Заради това забавяне, на общинското дружество е наложена глоба от 15 000 лв.

"В момента се прави проверка как и защо са забавени пробите", призна пред topnovini.bg председателят на Общински съвет в курортния град Бельо Мандраджиев. Трябва да се изяснят причините и Нанов няма да бъде освобождаван от отговорност, въпреки че съвсем скоро ВКТВ - Велинград ще има нов управител", категоричен е Мандраджиев.

На 15 май е вторият тур на конкурса за нов управител на общинското дружество. Тогава е интервюто с подалите заявления за поста и един от тях ще заеме мястото на Йордан Нанов, който е временно изпълняващ длъжността и не е сред кандидатите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама